5 weeks pregnant

Normal ke kalau rasa cramp dkt sekitar rahim di kiri @ kanan @ tgh2 .. mcm nak period tu... And perut pulak memulas2 rasa tak sedap.. #firstbaby

7 Balas

tak tau normal ke tak tapi sy selalu macam ni.. kadang2 sakit kiri, kadang2 sakit kanan, kadang2 sakit tengah hehe

Normal. Sy pun rasa mcm tu masa mula2 dia mcm nak period tapi not as bad as period cramps yang serious. Mild je

sy nk tnya normal ke kalau trimester pertama nie pstu tibe2 keluar darah sikit ... perlu ke sy g jumpa doktor

Normal. sy mula2 pon rasa cramp perut. Ingatkan nk dtg period masa tu.

Normal. sy mcm tu

2y ago

saya pun mcm tu jga... skrg dah 7weeks 1day☺

normal sis

Normal

2y ago

Normal la tu.. Saya pn smpai stres time memula tu