normal/tidak

hi semua . saya nak tanya normal ke kalau kita guna opk . waktu subur saya nak dekat period date . sebab next week saya patut period

normal/tidak
4 Balas

pertama kali guna opk ke? cd berapa result ni? klu sdh byk kli..mcmna result2 opk sblm ni. sy opk positive sllu jmp pd cd23/cd24/cd25.. jauh jg bnding dgn org lain.

4y ago

hcg tu hormon baby.. klu subur hormon LH.. sbb tu opk ada tulis LH.. upt pula ada tulis HCG

Normal. Saya pun pernah mcm ni. Opk positif lagi seminggu nk period

Normal je. Hormon berubah. Sebelum ni dah dapat opk positif ke?

4y ago

thank you ☺️ belum jumpe lg .. tracking guna apps pon at the same time celup still tak double line . risau . semlm tergerak hati nk celup balik .. tu terkjut tgok double line

Normal