OPK POSITIF/NEGATIF?

Hi momies2 out there ,nak tanya opk mcmni poditif ke ngtif ? Baru nak try method guna opk .sbb ssh sngat nak cari masa subur sbb period xteratur, dah 3 hari opk saya kelihatan sama seperti ini..#ingintahu #pleasehelp

OPK POSITIF/NEGATIF?
2 Balas

positive nih.. Sama dgn saya.. dah boleh bersama suami.. tpi kalo tkut pregnant dah test upt plak.. sbb saya test memula opk positive bersama suami.. then esok tuh saja gatal nk test opk lg dgn upt plak skli dedua positive.. Anddd.. skrg dh 6bln dah..

2y ago

boleh dah tuh bersama dgn suami.. mna taw lekat

sis guna opk jenama ape...

2y ago

Saya guna test opk yg ni sis