Result OPK & UPT

Hi semua. Saya last period 29.9.2019. 10.11.2019 saya tergerak hati nak celup OPK, dapat result seperti dalam gambar. Kemudian saya ambil UPT, dapat result seperti dalam gambar jugak. 13.11.2019 saya turun darah 2hari. Agak2 saya pregnant ke? Jadi bingung pulak. Saya TTC 4tahun. Pengalaman pertama macam nie ?

Result OPK & UPT
1 Balas

Try guna upt lain jugak. Line terlalu samar. Kalau ada peningkatan line InsyaAllah positif