TTC Opk result : +tive or -tive

Assalammualaikum Nak tanya Result opk sy ni +tive or -tive ye? Confused

TTC Opk result : +tive or -tive
7 Balas

Ni opk kan bukan upt. Klu opk still negative, opk positive bila line sama terang or T line lagi terang dari C line. Jgn lupe puasa air 2jam sebelum test opk ye..

masih negatif, rasa lagi 2-3 hari boleh dah terang dua2 line @ T line lebih terang. dah boleh start BD dah tu..

Alhamdulillah.. Positif tu.. Sbb ada dua line.. Atau pi klinik utk pengesahan

Klau opk biasanya if positive, line dua2 knee terang. Yg Ni still ngtve

Opk ni still negative

Terang mcm yh bwh skli.

4y ago

sbb period xteratur sy guna opk tu..nanti sy cuba byk2 kali dlm sehari pulak antara waktu2 sis ckp tu...tq atas penerangan..

+tive