Sekadar bertanya untuk melegakan hati…

Hi sis. Saya baru je beli stock opk banyak2. Sbb period tak teratur. So saya saje je test opk tadi. And result opk saya ni positif kan? Masa subur, badan kita akan jadi lemah ke? Kaki lenguh? Cramp perut? Suhu on/off? Breast sakit? Saya dah delayed period 1 hari sebenarnya kalau ikut apps. Saje test opk jadi positif. Esok pagi mungkin nak try upt. Tapi kalau pregnant, opk pun positif ke? Harap2 upt esok pun +ve aamiin #ingintahu #pleasehelp #FirstTime #TTC

Sekadar bertanya untuk melegakan hati…
2 Balas

Opk ni belum positif sis. Kalo positif dia akan sama pekat dgn test line

2y ago

Okay sis kena keep track la ye?

negatif. sama2 pekat 2 line tu baru positif

2y ago

Okay sis faham. Kena keep track la ye? Tapi kalau bersama waktu ni boleh lekat ke?