Induce belon

Hi semua. Saya induce belon pagi td jam 6 pagi. Skrg jam 5 ptg belon masih belum jatuh. Da hyk jalan da contraction pun ada. Cmne nk bg belon jatuh ni ye. Doktor tak bagi squat tktau knpe. Sapa ada pengalaman bole share

10 Balas

My 4th pregnancy induce belon. I ada tumor dalam otak. Induce sehari. Next day 4cm contraction kuat, terus tolak to labor room. Dr pecah ketuban. Pastu opening cepat sgt suddenly baby heartbeat drop. Terus kena tolak masuk LR and emergency Caesarean. Apa pun i bersyukur as long as bby selamat dan sihat dilahirkan. InsyaAllah sis semua ok utk you and baby. Banyakkan berselawat and control pernafasan.