Cubaan mengandung

Hi semua. saya baru saja berkahwin bulan lepas. ada tips tak untuk cepat mengandung. terima kasih semua

7 Balas

Abes period guna opk utk dptkan waktu subur. Biasanya wktu subur pada hari ke 12-14 mcm tu. Depends. Bila dpt double line, teruskan bersama pd hari tersebut. Jangan delay. Pastikan badan tak penat, baik laki or perempuan. Enjoy waktu bersama. Jangan terlalu focus nak dptkan anak. Takut nanti ganggu emosi.

effort kena from both . untuk sis, download apps track period monthly, nanti dah tau anggaran waktu subur , try opk untuk check. untuk suami, boleh Google waktu subur lelaki time bila. range dia 4am - 7am sebsb time tu sejuk, kuantiti air mani lebih banyak

2y ago

terima kasih ya ☺️

smua da bg cara2 kan kat comment.. paling penting antara smua kat atas.. jgn stress amal makan sihat jgn push diri sbb ni antara punca susa lekat stress.. goodluck sis

Klau sye,,sye usaha amalkan produk listra yg kandungan dia ada buah zuriat,, alhamdulillah tk lama tu sye mengandung🥰skrg mengandung anak yg ke2☺️

2y ago

yeke. baik terima kasih ya sis

Folic acid 1 biji for u and husband for 3 bulan sebelum nak buat anak . Folic acid ni Bantu for increasing fertility .

Try guna opk check waktu subur. Kena konsisten check setiap hari la. Saya pregnancy kalini 1 cycle ni je check dah lekat.

2y ago

Saya 2 kali je. 1 bila opk positive, 1 lagi 4 hari sblum opk positive

kerap bersama