due:29/03/2020

Hey semua as'salamualikum semua mumy² .. Kt sini.. Mahu tanya ada x due dia dekatt sini sama macam saya 29/03/2020 melahirkan bby dan mumy² beranak kt hospital mna nnty? Jika ada sy mahu doakan moga dipermudahkan bersalin dan selamat melahirkan baby dan moga anak dalam perut sihat selalu dan dilindungi Allah. S. W. T.. Doakn sy jga ya mumy².#Anakpertama #insyallahdipermudahkn

26 Balas

23/3/2020 tp g scan kpale bb dh kt bawah n pagi td 23/1/2020 kene kontraksi palsu dekat 1 jam 😅

Due saya 03.04.2020.. kalau tak ikut tarikh, mungkinn jdi team march 😜❤️

Due saya 10/4.. anak pertama..saya doa kan semoga urusan sis dipermudahkan.. aamiin

Due date saya 30.3.20 Bersalin di HUSM n secara Elektif Czer.. In sha Allah

Sy due 12/3/2020 Ank ke4.. Moga semua berjalan lancar hendaknya aamiin

Saya 29/3/2020...xtahu la keluar awal dari tarikh due ni...

Saya 28/3/2020..semoga dipermudahkan urusan kita semua nanti 🥰

Sama sis...saya pun due date 29.3.2020.Baby first juga.

Sy 20/3/20.. tp xtau la kluarnye bila kan..ntah2 awal lg..hehe

4y ago

Yaa btl tu.. Kdang awl kdang lmbt.. Mudahan dipermudahkan msa besalin nnty

29/03/2020😍 Anak kedua🥰 Hospital klang😥