Ceaser atau normal

Hi semua.. Saja je nk tanya.. Mana lagi bagus dan kurang 'menakutkan' sebenarnya? Ceaser or bersalin normal? Nak set dlm otak awal2 supaya extra ready.. Tu yg nak dgr pengalaman org.. Sy first time pregnant. Due inshaAllah 16/9 nanti.. Sekarang dah 34 weeks.. Hee.. Takut pulak pikir nak bersalin ni.. ?

25 Balas

Sy berdoa sgt2 biarlah xde pengalaman bersalin ceaser.. Berpantang sendiri klu ceaser agak susah nk jaga.. Mudah2an Allah makbulkan doa saya.. Aamiin..