due 16/6 .. alhamdulillah dah selamat bersalin.. 38 weeks

hi mommy..saja nk share yg sy bersalin ceaser pagi td .. sakit macam sengugut dari pukul 3 pagi.. pegi hospital .. doktor check nadi baby laju.. kna proceed ceaser..sblm ni scan KK dgn swasta check baby besar 3.4 tp kuar 3 kg je .. alhamdulillah semua dh selamat.. semoga urusan mommy semua dipermudahkan

11 Balas

Alhamdulillah selamat berpantang sis ❤️ due kita sama btw. saya cuma rasa sakit ari2 je tapi tak kuat. doakan saya yaaa 🥺 #firstime

sakit kah masa caeser sis? sebab hari rabu nanti sy kena caeser, ank first lahir normal .ni baby kedua kena caeser sebab bby twins

1y ago

itu sy tkut sis lepas caeser tu, sebab kan 7lapisan perut kita kena potong. mcm mana la nanti , nervous sy sis huhu

Tahniah. Sy due 17hb 6 ni tp kne beranak paksa klu blum brsalin.. masuk wad 16hb.. Skrg dh 38 weeks xdk tanda2 lg. Just braxton hicks

1y ago

semoga urusan puan2 di permudahkan.. klu brixton tu lama..

Alhamdulillah.. Tahniah.. Saya juga due 16/6.. Rezeki dpat bersalin normal 2 Jun.. Anak sblom ni caeser..

1y ago

Alhamdulillah tak terase langsung.. Mgkin sbb jarak lame.. Anak no.4 yg caeser dah 5 thun.. Baru saya bersalin no.5 ni normal..

tahniah sis . due date kita sama . tapi Sy belum bersalin lagi . doakan Sy bersalin dlm masa terdekat ni ya 😊

sama date kita. tapi saya sampai sekarang tak ada tanda lagi

1y ago

xpe2 enjoy dlu moment skang

due 13/6 x bersalin lagi 🥲 xde tanda pon hm

alhamdulillah thniah mommy.slmt berpantang ya ;)

due kita sama 16 /6 tapi sy blm brsalin lg

1y ago

dia nk main kt dlm lg tuuu😂

Alhamdulillah tahniah , selamat berpantang 🥰