Mommy ceaser ..

Hai, siapa sini ada pengalaman bersalin ketiga² ceaser ? Jom kongsi mommy² yg ada pengalaman, nervous sikit pulak nak bersalin ceaser anak ketiga kali ni ?

2 Balas

kwn sy prnh alami . tiga2 czer . tpi Alhamdulillah dy ok je sis . ank ke 3 dy pon dh 2thn lebih skrg . cume dy xbole preggy lg . doc ikat peranakan dy . xd msala still bole lakukn hubgn dgn suami . cume xbole mengndg lg je . rahim still ad kt dlm tpi laluan sperm tu yg doc ikat atau trus potong . sbb akn risiko pd mommy nt . klau ngndg lg pon xsesuai dh sbb rahim tu da trlalu nipis n xbole tampung janin lg .

sy czer masa bersalin first rasa gerun je tapi redha and asalkan baby selamat lahir