Baby 7bulan kurang susu

Hi semua. Pernah tak ada pengalaman dengan baby yang jenis taknak sangat susu? Bukan masalah kena tukar susu. Memang jenis dia macamni. Kena tunggu dia lapar sangat baru dia akan minum.

2 Balas

ank sy dri 3 bulan smpai 6bulan taknak susu. klau paksa bagi jugak, dia main2 puting botol tu. dia nak bila betul2 lapar je. tpi berat masih dlm graf putih. bila dia start makan, baru minum susu ok 2 3 jam sekali

3w ago

try bgi appetton drop tu. tpi tnya dr dlu la

klu makan ok x

4w ago

Kalau nak naik gigi memang selera makan drop terus macamni eh?