BANTU SAYA TAMBAH BERAT BADAN BABY

Hi macam mana nak tambah berat baby. Makan banyak tapi timbang tak naik susu formula dah kurang dia minum. Adakah masalah ni dia kurang minum susu?? Adakah saya kena tukar susu?#SeriusTanya

4 Balas

ank sya start 7bulan langsung xnak botol dah .sya bagi ja dia nangis bru letak kat mulut pun nangis jgak .sya trpaksa bgi susu badan .sya pun buntu mcm mna ni bgi ank botol balik .sekarang dia dah 8bulan masih dgn susu bdan .berat anak pn naik sikit jgak .

3w ago

Anak saya memang newborn lagi susu botol. Ikutkan hati memang nak bf jer taknak bagi susu botol ni. Tapi Perjalanan bf saya terlalu sukar sbb melibatkan keluarga. Terpaksa behenti bf. Kalau awak tak kerja teruskan bf.

Try mintak pendapat dr, boleh ke anak puan makan appeton baby drop. Anak saya pramatang, makan ubat tu hospital bagi untuk naik berat badan & imunisasi bdn.

7d ago

Dutch lady ada yg full cream utk 6months above. Haritu kawan saya ada share jgk yg dr suggest minum yg tu utk anak dia..

anak umur brp?

4w ago

8bulan 4hari