bayi mula menolak makanan.

Hi semua. Perkara ni mula membimbangkan saya. Anak sy baru masuk 8 bulan. Sebelum ni die pelahap.tengok org makan mesti nak. Tp skrg die dah mule kurang makan. Ap yg org makan die nak tp makanan die die kurang nk mkn. Ade tips tak nak buat baby sy bselere balik..?

3 Balas

mommy boleh cuba set ni baby food IZZLY boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly

Tukar jenis makanan? Kalau selalu bagi nasi maybe boleh ganti dengan pasta

Mungkin gigi dia nak keluar...