Selamat pagi semua!

Hi semua pengguna yang dikasihi, selamat pagi🌤 Jom mulakan hari minggu ini dengan berkongsi rutin pagi anda bersama🥰 Biasanya anda bangun pukul berapa ya? Dan sekarang semenjak PKPB ni anda bangun pukul berapa?😏 Ada tak yang berubah rutin harian anda semenjak PKPB ni ya?

Selamat pagi semua!
78 Balas

Tak, biasa je, bangun lagi awal sebab pagi2 kena buat sarapan (selalunya suami makan di luar, anak makan di tadika) uruskan anak 🙂✌🏻

depends. Kalo baby x meragam malam tu, awal la bangun. Kul 5 lebih atau 6. Kalo baby meragam, hsbd jaga baby, mama plak tido. hehehe

masa pregnt ni selalu terjaga subuh nak p tandas..lepas tu buat sarapan..baru sambung tdor balik,pagi bangun jam 8 ke 9😂😂

Pkol 11 bru bgun, sbb mlm asyk2 trbgn jga baby, baby mntk susu, mntk tuka pempes, mntk dipeluk...😅😅😅😅😅😅

Kalau kerja mmg 5 am pling awal , kalau biasa 6 am Kalau weekend 8 @ 7 bngun dh

Still working during pkpb, will be awake around 5.30 a.m everyday

jam 6 pg... terus dah xboleh tidur sjk pregnant susah tidur

6am dah bagun tido balik pastu bagun balik 8am😁😁

bgun pukul 6 pagi masak buat bekal makanan suami😘

kul 6 bgun subuh...smbung tdr bgun 7.30🤭