Menang Set Barang dari Haakaa Malaysia

Hi, mommies! 👋👋👋 Jom rebut peluang menang set barang dari Haakaa Malaysia. 🎁 Hebat kan? 😍 Jom jawab soalan mudah ini dan jangan lupa juga join di laman pertandingan! Jom, jom, jom! 🎉

Menang Set Barang dari Haakaa Malaysia
272 Balas

HAAKAA from NEW ZEALAND. Natural, eco friendly & non toxic. Beside that, very safe product for my baby. I have one mushroom bowl from haakaa. Really love it ♥️♥️. "Be a strong fighter, find strenght by choosing to smile through wahtever challenges life bring".

New Zealand All haakaa products are designed and tested in New Zealand, Manufactured in selected advanced international factories under strict quality controls and successfully tested against the worlds highest safety standards (such as European EN14350 and US FDA).

 All haakaa products are designed and tested in New Zealand, Manufactured in selected advanced international factories under strict quality controls and successfully tested against the worlds highest safety standards (such as European EN14350 and US FDA).

semua produk haakaa direka dan diuji di New Zealand, dan dihasilkan di kilang-kilang antarabangsa terpilih di bawah kawalan kualiti yang ketat. HaaKaa Malaysia (dikendalikan oleh BOTATO ENTERPRISE) adalah Pengedar sah produk Haakaa di Malaysia.

All Hakaa Products are designed, developed and tested in New Zealand, and manufactured in select advanced international factories under strict quality controls❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

All Hakaa Products are designed, developed and tested in New Zealand, and manufactured in select advanced international factories under strict quality controls❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 😍

All Hakaa Products are designed, developed and tested in New Zealand, and manufactured in select advanced international factories under strict quality controls❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘

All Hakaa Products are designed, developed and tested in New Zealand, and manufactured in select advanced international factories under strict quality controls❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍

All Hakaa Products are designed, developed and tested in New Zealand, and manufactured in select advanced international factories under strict quality controls❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛