Sambung ayat di bawah ini!

Hi semua pengguna TAP🥰 Jom sambung ayat di bawah ini😍 Kot-kot pasangan anda terbaca kan, mesti terharu😘

Sambung ayat di bawah ini!
72 Balas

saya sayangkan suami saya kerana dia sangat2 menyayangi saya dan anak2, memahami saya yang suka merajuk dan selalu menjadi rujukan saya jika saya ada masalah

Saya sayangkan isteri saya Kerana dia kuat bertarung nyawa selama 9bulan utk melahirkan anak pertama kami. Itu la anugerah paling terindah buat kami berdua.

Saya sayang suami sayang kerana dya menerima saya seadanya & selalu maafkan segala kesalahan saya & saya sayang dya kerana Allah taala..

Suami sye seorang yg tegas dlm mse yg sama die penyang dngn sye dn ank2 ,, seorang yg berfikiran positive .. sngt ambil berat bertanggungjawab ..

Sebab suami saya sentiasa menghargai diri saya, bertanggungjawab dalam setiap perkara dan sentiasa mengajak saya ke arah kebaikan ♥️

Saya syg suami saya sebab dia menerima diri sy seadanya. Dia juga syg anak sy mcm anak sendiri. Sy ni dulu single mom selama 12 tahun.

Kerana Allah. Baik dan buruk segala sesuatu tu, Allah lebih tahu. Allah pasti berikan jodoh yg terbaik untuk saya, menurut ilmu-Nya

Sya sayang suami saya kerana menerima sya seadanya dan sanggup menjadi bapa kepada anak2 tirinya.

dia hadiah terbaik dan terindah dari Tuhan, semoga bertemu lagi di syurga kekal abadi. 😍😍

Sata sayangkan suami saya kerana dia adalah suamiku y tercinta. Berjuang utk kami sekeluarga