Apa perkara yang paling anda ingin lakukan selepas ini...

Dalam keadaan yang tak menentu ni kan, mesti terselitnya satu harapan kita... Jom sambung ayat di bawah... Mungkin semua ini akan berakhir tak lama lagi dan kita dapat lakukan apa yang kita inginkan☺️ #TAPprihatin #kitajagakita

Apa perkara yang paling anda ingin lakukan selepas ini...
104 Balas

bawa anak berjalan jalan.. sebab dia kuarantin pun dh terlalu lama..dr lahir kena kuarantin setahun sebab lahir prem ..sekarang dia br umo 16bulan msih perlu duduk di rumah..kekadang kesian tengok dia teringin nak berjalan macam kengkawan sebaya dia..tapi since ada pandemik ni kita jadi macam parent yg lebih mcm berhati2 nk bwk ank...tkut smua ada..sbb mikirkn musuh yg kita tak nampak..nanti kalau jadi pape dekat kita kesian dekat dia..nak2 dia fully bf lg mcm kena tahan diri duk umah je..harap covid ni cptla berlalu pergi..Allahuma aamiin

balik ke rumah saya, saya rindukan keluarga saya. Suami saya kini di Singapura. Saya tinggal dengan parents saya di Melaka. Sudah 3 bulan kami berjauhan. Semoga covid cepat pergi :( saya kasihan kan anak yang akan menyambut hari lahir nya yang pertama bulan hadapan, tapi Papa tak dpt bersama nya

nak balik kampung, ziarah kubur anak sulong. belum berkesempatan jejak kaki kt kubur anak ibu :') ibu rindu. 2 minggu berpantang, ibu dh kena balik pahang. tokma dgn ayah tk bgi ibu ziarah kubur lgi sbb ibu belum kuat. tkpelah. boleh rentas negeri nnti ibu balik jumpa anak ibu ye 🥰

taktau nak pegi mana , hehe nak balik kampung sebelom raya dh balik sbb ziarah nenek sakit , kampung mertua dekat je dengan rumah , nak bercuti duit takde duduk rumah jala .. tapi kalau boleh nak balik kampung , Yala mak ayah kampung halaman sapa tak rindukan ..

bila pandemik habis saya nak balek kampung dekat sabah dan ziarah kubur arwah ayah . kemungkinan akan duduk Sabah buat selamanya utk jaga mak dan semestinya akan bawa suami pindah . insyaallah smoga pandemik nii cepatt cepattt hbis ☺️🤲

Bila pandemik habis saya nak ziarah mak. Bawak cucu latestnya ❤️ dengan suami sekali. Suami x ble tinggal. Leps tu nak tambah memori lebihhh banyak dr yg sebelum ni bersama famili kecil saya InshaAllah. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Bila pandemik habis sy nk bwk baby masuk rumah baru kt kampung.skrg stuck kt negeri lain sbb kerja & susah nk balik Plus nk renovate2 jgk rumah kt sana

Nak berkelah dengan suami, anak, ibu bapa dan kenalan rapat Bercuti lama dengan keluarga kecil #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Nak balik dua-dua kampung.. Lama tak balik.. Dok video call je selalu.. Semoga keluarga kita sentiasa dilindungi Allah..

Bila pandemik habis saya nak pergi honeymoon. Dari 1st day kahwin tak berkesempatan pergi honeymoon lagi 😢