Mabuk Teruk

Hi semua, normal ke mabuk sampai ke malam? Ada cara nak hilangkan mabuk tak..?

2 Balas

Aah normal je sis..Cma mkn msa nk hilngkn alhn teruk2 tu...Sb sye fasa pertma mmng teruk lpas tu fasa kdua dh hilmg

5y ago

Ye dh tu..sis mkn sikit2 bila asyik nk loya n mntah..Tme g jln2 tu kne perut berisi sikit dgn mknan sb tkt gas mnolak mknan bila dh xmkn mna..

Normal la awak. Mkcik awk ni pagi da kurang. Die pegi ke malam pulk 😂

5y ago

Data ade. Dengan pantass dwnload🤣