Ingin tahu / period / keguguran

Hi semua, nk tnya yg pernah alami keguguran.. Bln 7 hrtu sy miscarriages 10w, dan sampai skrg blm period lg.. 3 mnggu lepas prnah Nampak mcm merah² (light sgt colournya) dkt panty.. igtkn period, tp xperiod² pun.. selang sminggu mcm tu jd lg, tp pun tetap xperiod. Ada x yg prnah gugur, and xperiod dlm tempoh yg lama? Kadang risau pulak. Cek upt xnaik pun double lain.. tp masa g mngurut badan hrtu, tukang urut kata dh ada.. jd pelik, sbb bila test smua result -ve, tambah pulak rsa mcm xda rsa apa² prubahan pun dkt badan.. Skrg tgh risau, sbb Dr prnah bgtau sy Ada pcos.. klau ada yg pengalaman lebih kurang sama, Mohon sgt² share 😢 tq

1 Balas

rasa nya normal puan, lagi lagi kalau kita gugur and cuci. pcos pun salah satu punca period tak teratur. kalau nak kepastian boleh consult atau check dgn doc untuk puan tak risau

8mo ago

sy xcuci pun hrtitu mmg dia keluar cntik brketul, n Janin pun elok je dlm kantung dia tu.. huhu.. ok, in Shaa Allah, sy jmpa Doc nt.. tp Masih mengharap, semoga ada sinar disitu 🥹 btw, thanks komen😘