39weeks HB 14.4 ❤️

Hi semua.., just nk share..., hari ni bby sy genap 39weeks,another 1weeks lg nk due❤️ Tips nk bg HB cantik.. Ubat yg KK bg jgn skip mkn.., Sy mkn ubat mlm sblm tidoq, iron tablet yg warna koko tu sy amik 2pcs..yg lain semua 1pcs... Alhamdulillah makin hujung2 nk due.. Makin. Cantik HB..., just sharing❤️ tp xtau la.. Setiap org xsama kan.., nk try tu blh ka kan. Hihihj

1 Balas

Iron tablet yg puan mkn tu nama dia zincofer ke? Sy tk boleh mkn yg tu. Mkn 2 biji muntah2 dri lepas mkn sampai nk masuk tengah hari. Lemah satu bdn. Bila cuba mkn sblm tido, dibuatnya bgn tgh2 mlm buta wak wek wak wek dlm toilet 🤣 last2 sy kene cucuk inferon. Tu pn hb tetap cukup cukup mkn 😅