Pregnant lepastu kena covid

Hi semua nak tnya sy pregnant dh 9 weeks tau2 kena covid tp setakat demam batuk selesama hilng deria rsa dan bau? Perlu ke pergi hospital atau just duduk dirumah..

2 Balas

bttr kuarantin kendiri dirumah..sy pn bru lpas kna covid tp sy kuarantin sndri smpai buat test negatif bru sy kuar dri blik..ank2 mmg dok jauh..sntiasa pakai mask dan jauhkan jark diri dari ank2

2y ago

Ok thanks ya sis for respons

Kuarantin kat rumah saja. Asingkan diri dgn family members yg lain. Klu demam ambil panadol 500mg. Bykkn mkn buah2 vitamin c utk immune bdn

2y ago

Ok thank you sis