Covid pada baby

Mommies, kalau baby 9 bulan kena covid, nak kena pergi klinik/hospital ke? #bantusharing

2 Balas

mcmn tahu baby kena covid? mommy buat swab ke? kena pergi hospital. sbb anak sy sebulan lebih kena masuk wad sbb covid. doktor yg buat swab test kat anak. simptom dia, demam dgn batuk. 5 hari 4 mlm masuk wad tanpa bantuan oksigen. kena bg ubat demam dgn antibiotik. sepjg berada di wad tu, pernafasan baby dorg sentiasa pantau dan on antibiotik.

Kne sis bolehla dr pantau apa2 takut susah baby nk bernafas nanti.. moga baby cpt sembuh ye