Bersama ketika hamil 5 bulan lebih

Nak tanya, normal ke bila kandungan dah cecah 5 bulan, makin kurang bersama? Sebab saya rasa nafsu nak bersama pun dah kurang. Perut makin membesar,sakit pinggang, lepas tu rasa tak yakin diri sebab rasa dah tak cantik. Kadang2 kesian kat suami. Normal ke? Kalau tak normal, ada tak cara nak atasinya? Tq

2 Balas

Sy pun sama sis🥲 sy ada baca normal je. sebab ada yg nafsunya tinggi, ada yg nafsunya kurang masa pregnant.. sy pun masuk 5 months ni selalu memang susah nak berair.. sy selalu bagitahu suami sebab pregnant jadi macam ni😂 risau jugak kadang tu.. entah apa suami kita rasa..

Pergi urut sis.. sy bertahun mcm ni..dh 9 tahun baru sy berurut baru rs bernafsu sikit. 🥲🥲🥲 tu pun urut special bkn biasa2

4mo ago

Ooo prrgnant ekk. Actually blh tp bkn utk tujuan tu lah. Kena ada org yg pakar bkn smebarangan.