sakit kaki

Mommy2 normal ke 15weeks kaki belah kanan sakit dan betis rasa kebas2?? Maaf bertanya.. #firstbaby

2 Balas

Malam tido pakai stokin, letak bantal dekat kaki bagi tinggi, sebelum tido letak minyak panas & urut..pastu susu jgn lupa minum..kurang kalsium punca jadi camtu..kalau buat semua tu inshallah, kurang cramp kaki, & sembab kaki bila hjung2 nanti..

5y ago

Wc..😊

Normal sis. Minta suami urutkan kaki and betis. Elakkan berdiri lama atau duduk terlalu lama. If sis kerja banyak berjalan, kena banyak kali stop rehat.

5y ago

Owhh.. ok2 tq sis.. 😅 tak penah rasa sakit mcm nie dh mcm2 daa fikir.. ingatkan kencing manis dah.. 🙈