Keguguran blighted ovum

Hi semua. Nak tanya. Saya baru keguguran 3hari lepas. Kantung kosong. Keluar sendiri. Dh pergi clinic tapi doctor ckp dinding tebal lagi meaning ada lagi darah. Dia bagi tempoh seminggu utk scan balik. Normal ka dia xcuci or xbgi apa2 ubat utk bersihakn rahim? Lps tu skrg ni saya tekak saya pedih merah sikit rasa mcm nk demam. Normal ka? Atau oerlu ke clinic utk check?

4 Balas

biasanya mmg disarankn kantung keluar sdri drp cuci. Cuci adalh step terakhir jika ada sisa yg tdk keluar hbs.