Keguguran blighted ovum

Kantung kosong week 10. Doktor ckp dh keguguran..baby mengecut masa week 7..redha.. skrg tgh tumpah darah.. menunggu kantung jatuh sndiri..#firstbaby Moga nnti ada lagi rezeki kedua

3 Balas

sa pernah miscarriage minggu ke-8 29 April..bby membesar stop pada minggu ke-6..bersabar saja dan semoga ada rezeki selepas ini..ikut pantang Dan sdh pergi berurut..kata tukang urut peranakan sblh kiri jatuh

Saya pernah keguguran blighted ovum pada week 9.lepas 3 bulan mengandung balik. Alhamdulilah

saya pom baru 8 hari keguguran..minggu ke 12...