Travel To Sabah in 7 weeks Pregnancy.

Hi semua, nak tanya sapa yang experience travel time pregnant. Kandungan saya skg 7 weeks(My 1st pregnancy) so nak tanya, selamat tak nak travel time 1st trimester ni..? Saya risau.. Travel from KL to KK.. So, kakak2 sekalian, nak minta advise ni.. Thank you so much !

1 Balas

Minta advise dari doc. 7week tu masih awal kandungan belum kuat. Takut pressure masa naik flight tu kuat. 1st pregnant masih belum ada experience lagi kan. Klu da g kk mesti akan berjalan bnyk tempat. Klu kandungan ok. Xde masalah pon nk travel.