Confius dgn upt test

Hi semua nak tanya eco shop punya pregnancy test tu okey ke? Atau tepat ke. Sebab saya check pregnancy test pagi td keluar 2 garis pekat.

Confius dgn upt test
16 Balas

2 bwh tu sy pkai eco pnye..pstu try guna upt lain..last priod 3.6 tp priod xmnntu..upt tu sy bt ms 15.9..xthla usia kndgn brpe mggu sbb priod kdg 6bln xdtg..jd was2

3y ago

pergi scan ja.nanti bagitahu doktor semua.

Positif dah ni. Line pekat tu maksudnya hormon hcg dh tinggi. Kalau masih rendah kadang2 yg eco punya tak detect. Moga sihat2 smp melahirkan.

Saya pun guna upt ne..Sy lewat dtg haid bru 4 hari try cek upt eco shop naik double line.. Sekarang kandngn sy nak masuk 7mnth. 😁

Okay je sis, dua2 anak sy try ngan eco line pekat. Klau nak double confirm tunggu seminggu then try clearblue. Btw tahniahhhh

Saya guna eco punya jugak. Lepastu nk lg accurate saye guna clear blue. Alhamdulillah 10 weeks skrg. Tahniah sis ☺️

saya punya pun line pekat. ingat salah tp bile cek guna clearblue pun pekat. so betul la

tahniah sis..kalau x yakin,boleh try Beli brand lain..semoga baby baik² aje..aamiin

positive congrats. klu nk try clear blue terus pun boleh dh pekat tu.

Tahniah sis! Mcm pregnant

Wowww, tahniahhhh