Pregnancy Test Eco RM2.40

Baru 3 hari late period. Tp da naik terang sangat. Boleh percaya ke test eco ni? Cek awal pagi td lps bgun tdo.

Pregnancy Test Eco RM2.40
10 Balas

check 2,3x kalau masih tak pasti. sy dulu pun beli strip upt yg murah² ja,dip n tell dan biostrip. memang accurate juga la resultnya. harga masa tu rm 5 lebih ja. strip pun yg mcm lidi tu,celup dlm mangkuk yg disediakn dlm pek upt. nanti masa buka buku pink nurse buat upt lg utk confirmation. 3 anak sy tak pernah scan di klinik swasta utk sahkan kehamilan. tp ada sesetengah klinik memang nak patient bawa gambar usg sebelum booking buka buku pink

Hahahaha saya pun sama, pakai hat watson ja sbb beli banyak2, bkn apa saya jnis period sllu lambat.. Tapi nk lg confirm trus pergi klinik ksihatan sbb nnti kat sana diorang akan terus confirmkan then result boleh trus bawak untuk bukak buku pink dekat mana2 klinik berdekatan..

positive tu sis.. tahniah... take care&have a good rest dear.. doakan sy juga ya semoga positive jgak nanti💕

korg beli kt eco ni . crik kt mne bnde ni .hahah ku carik tak jumpe pon kedai eco

7mo ago

i seeee . .tqqqq nt crikkk😁

nak kepastian beli brand dipp&tell. inn shaa allah upt ni takkan scam awak

mengandung tu..sy pun bli eco punya skrang dah 21 minggu

Simple je.. Repeat guna trusted brand beli kat farmasi.

Brand ni dekat 7e pun ada jual. Rasanya ok

da beli tadi dip n tell. results sama.

7mo ago

sya pon sma, sya start period 29,30,31 Aug smpai bulan 9 ni xmai pon...

pregnant la tu