Pregnancy test

Sy period 14-21 sept.. 24 sept test upt dip n tell positive. Tpi hri ni sy test pakai upt kedai Eco, negative.. adalah itu chemical pregnancy? In real double line tu terang lagi. #pleasehelp #bantusharing

Pregnancy test
3 Balas

Haa?? awk period 14-21sept, then selang 3hri (24sept) cek upt positif ? betul ke tarikh awk period tu ? atau 14-21august maksud awk? Kalau ikut btl mcm x logik je bru habis period then cek upt selang bbrpa hari dpt positif. mgkn false positif kot masa cek memula tu..

Kenapa cek upt sdgkan baru lepas period 3hari?

try beli clearblue