scan tapi tak nampak

Hi semua. Nak tanya, ad sesiapa tak ad pgalaman macam sy.. sy dah scan masa 6 minggu tp dr cakap hanya nampak kantung je. Harini dah 7 minggu 4 hari dan ad keluar darah mcm setitik. So saya pegi scan lagi, tapi dr kata dah tak nampak apa2 , kantung pun takde.. ad harapan lagi ke untuk nampak kantung & baby....?

4 Balas

Alhamdulillah..minggu lepas da nampak baby and heartbeat..doakan semoga baby sihat sampai bila2 ya...