Stroller & car seat

Hi semua.. Nak minta tolong parents yang ada experience share opinion. Car seat & stroller ni memang perlu ada ke?? Bila waktu paling sesuai untuk beli? Before or after deliver baby? Ada suggestion recommended brand skali tak? Thank you in advance! ☺️

18 Balas

Carseat lbh penting, klu newborn seeloknya beli yg jenis infant carrier dulu..lebih selesa utk baby...stroller rasanya boleh tgu baby dh 6 7 bulan mcmtu..