car seat @ stroller

mana lebih penting beli dulu . beli car seat ke stroller dlu?sy due bulan 2. ingat lepas pantang baru nak beli..

8 Balas

Kalau ada kete, better carseat... Klau x de kete, beli stroller dulu... Klau beli set combo pun x pe... Sekali dua2...murah sikit

Carseat.. pengalaman sy bli stroller ank xnk dduk.. hihi stroller letak dlm bilik je xguna..

utk masa 2020 ni, car seat lebih penting.. takde nnti kena saman dgn kerajaan.. ermm..

4y ago

😅🙊

Beli Carseat dulu. Stroller beli lepas bersalin pun boleh

carseat lg penting.. stroller tu kmudian xpe

Car seat. Klu tak, kena bayar saman hehe

car seat

Car seat