Stroller or car seat

Hi ibu-ibu.. boleh ke share which one lagi penting stroller or car seat. Sebab ada article kata tak sesuai lg stroller untuk newborn n cukup beli car seat dlu.tunggu 3month above bru beli stroller.sbb dua benda ni agak mahal😅

3 Balas

Mcm sy beli dua2 trus dkat shopee n byar utk 3 bulan . Beli yg bole attach car seat dkt stroller . Rupenye ank lebih prefer car seat smpai umo dia 5 bulan skrg . So sy rase car seat pnting .

Car seat lebih penting.

Beli car seat dulu