first check double line

hi semua. just nak bertanya ada yang sama situasi macam saya ke.. bulan ni saya sudah 9 hari lambat uzur tapi sakit perut macam nak uzur tu ada sampai sekarang n ada rasa mcam dah nak keluar sangat dah. tapi tak tiba juga.. then buat kputusan saya check dpt double line . menanti 3 tahun lebih . tp saya takut nak buat test lagi sekali. takut dpt result sedih .😁😁❤️❤️

first check double line
2 Balas

alhamdulillah..tahniah sis..dh terang dh double line tu.. 😊 jaga diri baik2..mgkin boleh double check di klinik..boleh check trus kenapa sis asyik sakit2 perut..kalau perlu,mungkin doktor akan bagi ubt kuatkan rahim ke..atau apa2 suplemen.

Pregnant tu sis alhamdulillah doakan saya pulak ye