Apa pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan anda?

Hi semua mommy & daddy👫 Jom imbau kembali pengalaman yang paling tidak dapat dilupakan ketika berada di dalam labour room🥰 Min dulu kena induced dan contraction 9 jam. Sepanjang dalam labour room tu sejuk sangat sampai suruh nurse tutup aircond 😂 Bersalin pon siap pakai baju sejuk lagi haha😌 Doctor sampai nak sambut baby kata, 👩‍⚕️ Saya buka aircond ya, panas ni tak boleh buat kerja macam ni😅 Jom kongsikan pengalaman pahit manis anda di dalam labour room di bawah😘

Apa pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan anda?
10 Balas

pengalaman sy bersalin time PKP..yg xboleh lupe sy bgthu doc sy xpandai teran,,pdhal kepala bby dh nmpk..doc n nurse nk tlg.nurse tlg tekan2 perut sy.sy mrh nurse mase tu cakap sakit jgn tekan/tolak..pstu nurse cakap haa awk teranla sendiri..😂 terus insaf jap,ook nurse tlgla..xlame pstu bby pon keluar