Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

OCD + Ngtve. Nak keluar ngn suami.. Mil yg tentukan tmpt mana. Baru kluar 2-3jam dh wasap group tye kat mana bila nak balik. Kalau kluar dgn Mil boleh balik malam sampai larut malam. Tp kalau kluar ngn husb je dlm pukul 6.15ptg dh kene smpai rumah kalau tak Mil buat muka, suami jadi tak tentu arah. Aku byk makan hati aku dikongkong. pukul 5.30ptg tingkap langsir dh kene tutup dan buka lampu pula walhal kt luar masih petang terang benderang lg. Aku buntu, sedih, takde kawan. Nasib si yatim piatu.

4y ago

Mcm belum kawin pulak mak mntua layan ye. Sabar la. Ada rezeki keluar pindah sewa rumah sndri. Ssh sng bsama gituu