Bleeding/Spotting

Hi semua maaf nak tnyaa, mcm saya td pkul 2pm ada keluar drah coklat mcm tu lpas tu stop ptg tu sya ada pergi klnik swasta buat tvs doc ckp kantung sy dah tak cantik. Jdi doc bg msa 2minggu utk turun sndri nti scan balik. 8pm sya keluar lgi lpastu stop tak lama tu dlm pukul 930pm mcm tu keluar drah lg. Saya tak sakit perut atau sakit ap2 waktu keluar drah. Kalau ekot kan mggu lps 11/4 sya ad pegi ospital msatu bru 5week 4day jdi doc bg masa 2mggu utk tgk mcm mna. 26/4 jumpa pakar. Doc ada ckp missed miscarriage/early pregnancy. If berterusan perlu sya pergi ospital atau mcm mna yer? Sebb ekot yg scan dkt klnik luar memang dia ckp lg 2mggu bru scan smula. Kalau ekotkan hari dah nk masuk 7week. Ekot date period sya 11week dah tp scan size kantung cek dkt osptal 5week 4day. Arini scan 7week xda perubahan dan xcantik bentuknye. *gmbar scan tu yg buat tvs hari ni

Bleeding/Spotting
1 Balas

Awk scan kat klinik swasta jd brp week?

2y ago

Mksdnya kntung stay 5w4d mcm check di hsptl la ye. Ok mcmni, buat masa skrg awk ikut appt pakar hsptl dlu. Selagi blum ada tanda2 heavy bleeding + cramp. Klu sblm 26/4 dh mula heavy bleeding, cpt2 ke hsptl.