ingin tahu

hi semua, last haid sy 4.7. skrg payudara sy sensitif, bwh perut rsa cramp klu lama dduk dan tekak sy kdg rsa loya. adakh kemungkinan ini simptom² hamil? sy dh cek upt -ve.

2 Balas

Kalau last haid 4hb july, skrg mungkin baru masa ovulation sis, simptom2 ovulating, bukan pregnancy. Dlm beberapa hari boleh bersama suami, hujung bulan boleh cuba cek upt.

2y ago

baik sis, mmg sma kah simptom² nya sis?

bru sgt lgi tuu nak detect. tgu next month buat upt kalau period delay.

2y ago

okay nnt sy cek balik 😊