UPT MASIH +VE ?

Assalam & Hi ibu2 sekalian.. Saya nak tny, 3 mggu lepas sy start cramp bwh perut & payudra sensitive , 2 ari slps lewat period sy cek upt +ve (Alhamdulillah , sy rsa sgt happy sbb first dlm upt yg +ve😅🥰) then slps bbrp ari, tiba2 sy period 🥺 , then slps abis period tu, sy saja2 la nak try cek upt.. Tau2 masih +ve lagi, adakah ini sbb hormon ato sy preggy??

7 Balas

sama mcm saya alami perut cramp lps tu period pada 1/7 hbs 5/7 tp sy rasa teringin test pd 18/7 sy test T- line sedikit kabur waktu ni xtgk lps test sbb dh agak mcm satu line xnak harapan tinggi sgt and then pada 20/7 rasa nk tgk balik tiba2 ada line T- kabur

9mo ago

Then ape result sis ? Pregnant tak?

Period tu heavy tak? And brpa hari? Upt +ve lepas period tu terang or samar? Better pg check kat klinik swasta dlu sis takut risiko kandungan luar rahim tu.

9mo ago

InshaAllah esok sy pegi bt test blood 😊😊

sye penah mcm tu.. endup chemical pregnancy.. n yes, memg upt still positive even da lps period..

9mo ago

sye check skali tu je lps hbes period.. lps tu peg scan pun Dr kte kosg..

Awak period tu berapa hari? Dan upt tu jenama apa?

9mo ago

Sy period 4hari, sy guna mcm2 jenis tmsuk clear blue sis🥺

result awk mngdung lh ????

Awak keguguran ke?

9mo ago

29/7 jam 11:35pm, kantung sy dah kluar 😞😞 doakn utk saya ya ibu2 smua 😣😣

baik pergi cek