Jom kongsikan di bawah!

Hi semua kesayangan min🥰 Kongsikan due date mommy & tarikh sebenar baby mommy lahir di bawah jom😉 Min punya due date dulu 15/3 tapi baby lahir 14/3 😅 Keluar sehari awal pula😆🤭

Jom kongsikan di bawah!
143 Balas

Due 30 june 2018 which is anniversary date & hari raya Aidilfitri..tapi baby xsabar nak keluar..so, lepas admit ward sampai 1week, bersalin la time bulan puasa, 08 june 2018 (36w 6d)..nasib berat baby okeyh, 2.98kg..kalau x, baby kena xleh balik la..