Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?

Hi semua ibu-ibu yang disayangi 🥰 Jom kongsikan dengan min makanan apa yang ibu semua idamkan/teringin sekali sewaktu mengandung? 🤰 Dia punya teringin tu sampai bila kita terfikir je kita boleh tertelan air liur tau!🤭 Min dulu teringin sangat makan maggie samyang 2x spicy dengan kek salted egg tu sebab waktu tu tengah viral sangat🤤😆 Mommies yang lain teringin apa ya?😍

Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?
515 Balas

Masa ank sulung, tringin nak makan sambal hitam pahang..snggup ajk somi ke raub utk nak cari benda alah ni.😁

mengidam nak pegi makan seafood kat 1 restoran....tp suami tak endahkan.. alasan tpt tu jauh sgt..😣😣😣

kek medovik 😂.. menangis x dpt, bila dah dpt jumpa kek.. suami mkn dlu sblm sy, pun nangis jgk haha adoii..

makan makanan yang pedas tapi alhamdulillah lahir dengan keadaan okey badan tidak kemerahan..sihat ja ☺️

nk mkn celup2 kt ganu . .smpai sskng bby da 5bln x dpt lg mkn. .😆😁. blk raya hani pon x dpt mkn. .😪

Sushi salmon, sushi unagi n sushi tuna.. Tak makan sbb kebanyakan sushi mentah jadi husband tak bagi makan

wahh saya like ke-100 haha tiber Tak memgidam, cuma suka makan karipap sardin masa awal2 pregnant hihi

lontong klang!!! tp since pkpb asek x bukak ni dh pkp lagi la x bukak..masyaallah..smpai bwk ke mimpi...

Masakan mak sy tapi mak sy dah kembali kepada Allah sebulan yg lalu...rindu sangat 😔 #Alfatihah

masakkan ibu saya , tapi tak dapat lagi sebab tak boleh boleh rentas negeri 😣 . teringin sangat