Ibu mengandung usia 8minggu boleh ke kalau makan Maggi? Sebab teringin sangat.....

Teringin benda yang tiada zat :)

6 Balas

makan skali boleh utk hilangkan rasa teringin tu, takpe tu. sya pernah teringin sangat2 nak makan maggie jugak , tak tahan. last2 mak sy suruh je makan utk hilangkan rasa tu. pastu takda dh teringin lagi haha . skali tu je

sya semalam teringin mkn ramen...selagi x dpt air liur meleleh...sedangkn sebelum ni sya x brpe suka ramen...so sya makan la sikit hilangkn teringin tu...awk mkn je la ckit tuk hilangkn rase teringin tu

boleh aje...jgn kerap..no good lah SBB..SBB kandungan sodium nya tinggi..cukup lah skali dua utk hilang kn craving Tu..Kang termimpi2

boleh je awak. tapi makan sikit je jangan banyak. sekadar lepas rasa teringin tu

Boleh tp jgn mkn byk sekadar raso2 hehehe lg 1 perencah jgn letak byk sgt

boleh je makan.. jgn byk2 ok