Komen ikut bulan kelahiran anda dan lihat berapa peratus anda dapat!

Hi semua ibu ayah TAP 🙋 Jom sambil sambil bersantai di hari cuti ni, apakata komen di bawah mengikut bulan kelahiran anda/pasangan😏 Kalau min ikut ni memang betul lah kot. Sebab tu min suka buat surprise romantik untuk husband min😂 Barulah dapat tahu kenapa pasangan kita macam tu kan🤭

Komen ikut bulan kelahiran anda dan lihat berapa peratus anda dapat!
234 Balas

93% Tapi bosan lah kalau kita je romantis suami nya tidak 😌

kita januari..😆😆😆✌husband september 😂😂😂

nov & ogos..tp mcm sy yg suka kasi sweet²..pastu dia tiru 😁

4y ago

hehe..kan..baru la dia faham apa yg kita nak..sb kami bercinta lepas nikah..😊

Wow..husband Mei 99% n sy october 100%..siyes ahhh? 🤭

sy & husband October 100%. sama 26hb 🤗

sy julai😆kan dah kate, laki sy yg romantik😃

me ogos 93% hsbnd sept 46% romantik ka sya? 🤣

20% & 00%. Kami masing2 tak romantik. 😂😅

Me Disember 00% 😅 Husband November 90%

70% dan 00% huhu tapi husband romantik la sikit.

4y ago

Haha alhamdulillah romantik sikit😘