Kenali diri anda berdasarkan bulan kelahiran anda...

Hi semua pengguna yang disayangi🤗 Jom kenali diri anda berdasarkan bulan kelahiran anda😉 Min kalau ikut bawah ni yang paling baik hati🤭 Anda yang mana satu😇

Kenali diri anda berdasarkan bulan kelahiran anda...
78 Balas

Mementingkan kesempurnaan 😂 Tapi depends on berkenaan dgn apa. Saya rasa org bulan lain lagi perfectionist based on pengalaman 🤣

Lemah lembut...tp jgn sesekali buat hal dgn sy..lemah lembut akn brtukar mnjadi buas😂😂😂

Seorang yg penyayang.. Macam sesuai je 🤭💕💕. Nama pun Syafikha. Maksud penyayang

seorang yg romantik🤣🤣🤣tak tau la romantik ke tak

julai . sexy ker ? dulu la . skrg tidak lagi 🥴🤣

sama macam min, yang paling baik hati 😆

yang paling cantik 🤣 haduii

Wow Ogos romantik lah sangat.

Mementingkan kesempurnaan🤭

Ogos - seorang yg romantik ..