TAHNIAH! Komen sikit!

Hi semua 🌼 Berapa ramai ya pengguna min yang berjaya bersalin sewaktu dari mulanya kita dalam keadaan pandemik ni? Tak kisahlah PKP ke PKPP ke PKPB ke👶 Yang belum jangan risau, min sentiasa doakan yang terbaik untuk semua pengguna min 💐

TAHNIAH! Komen sikit!
21 Balas

Saya baru bersalin 2/8/2021, baby boy. Tapi saya disahkan positif covid19 & dikuarantin di hospital Shah Alam. Sekarang sedang tunggu keputusan swab test baby. Suami positif covid19 - hari ke 7 & sedang dikuarantin di rumah manakala ke empat2 anak saya dirumah juga disahkan positif covid19 lepas pihak kkm datang ke rumah buat swab test semalam. Mohon sahabat2 maya doakan kesihatan kami dan dipermudahkan urusan kami sekeluarga. Amin

3y ago

semoga dipermudahkn segala urusan sis skluarga

Bersalin waktu pandemik memang dugaan sangat. Dengan supposedly bersalin kat hospital( HTAR ) yang at the moment peak with covid case (lucky dapat escape to swasta), Klang area ni tak mati dengan bunyi siren setiap masa, Alhamdulillah selamat dah bersalin on 9th July 2021. Semoga kita semakin pulih dari pandemik ni. 😭

Mei 2020....wawasan 2020 sgt...anak 1st anniversary 10thn.. berpantang sendiri...cancel plan nak ambik CL..hikmah pkp suami byk tlg....

31julai 2020.. baby girl 1 tahun sudah.. bnyak mcm dugaan.. bersalin tnpa suami disisi.. smuanya sendiri.. pengalaman yg Indah❤️

saya lagi dua hari nak serah diri. Anak first. Moga Allah permudah segala urusan ku dan urusan mommy yang lain untuk bersalin. 🤲

3y ago

yeke? huhu 🤧 cmne boleh kena serah diri tu? ada sakit apa2 ke?.. sy ank 1st Alhamdulillah okay normal tapi ank ke2 ni tak tahu mcm mna rezekinya.. Sy doakn semoga ibu & ank sihat & selamat , dipermudahkan masa bersalin nntt Aaminn

semoga dipermudahkan ibu2 yang tinggal tunggu hari nak bersalin. ☺️ sis lama lagi tahun depan insyaAllah. #babypkp3.0

3y ago

samala kita,sis due bulan berapa tahun depan

saya bakal czer hari jumaat nnt, in shaa Allah.. 06/08/21. tolong doakan yee..

Okt 2020, tringt jsa security guard yg byk mbntu,

Hadirrrrr. June 2020 #babypkp dah setahun 2 bulan

hadir,30 hb 12 2020 selamat bersalin baby boyy