minuman tenags

Hi semua bayi masih dalam hari, ni anak pertama saya. Saya jaga dan pantang sorang, kadang tu da betukar ganti dengan suami saya untuk jaga sampaikan kami dua demam sebab nak jaga. Ada tak sesiapa tahu, minuman bertenaga untuk saya yang sesuai diminum agar dapat kekalkan stamina untuk jaga anak saya? Tolong ye pada sesiapa yang tahu . Terima kasih 😔

1 Balas

Kalau puan mampu, cuba consume susu protien shaklee, bukan hanya bertenaga sepanjang masa bahkan menambahkan susu badan, menjaga kesihatan kulit, kuku dan rambut juga. إنْ شاء الله.