Pedih selepas bersama

Ada sesiapa yg tahu tak sebab pedih kt bhagian miss v tu lepas bersama..dlm 10min lepastu ok dah.atau sebab keputihan boleh effect ke? risau juga beberapa kali ebrsama je pedih.kebetulan keputihan bulan ni pun byk.tak tahu lah sebab apa..suami kata kena jaga makan je

2 Balas

Keputihan kalau pekat/likat atau mcm kental putih susu tu boleh jadi jgk pedih lps bersama sebb dia kesat. Kdg2 sebb tak ckup licin dia jadi mcm melecet.

10mo ago

ohh yeke sis..mcmtu rawat kputihan jela kan..takde kne mngena dgn rahim kan

takot gbs la kalau pregnant